NEXEN TIRE: Premium ελαστικά επιλεγμένα για την ολοκαίνουργια Porsche Cayenne 3ης γενιάς

Η NEXEN TIRE, κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής ελαστικών, ανακοίνωσε ότι έλαβε έγκριση OEM για το νέο high-end Porsche Cayenne Sports SUV, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων N’FERA SPORT SUV.

Το N’FERA SPORT SUV είναι ένα Premium ελαστικό ειδικά σχεδιασμένο για SUV, κατασκευασμένο στο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της NEXEN TIRE. Η εταιρεία προμηθεύει τα ελαστικά της για νέα αυτοκίνητα, διαθέτοντας σχέδια πέλματος που είναι ιδανικά για οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες. Η αποδοτική απομάκρυνση του νερού επιτυγχάνεται μέσω του φαρδιού αυλακιού 3+1, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένες συνθήκες.

Επιπλέον, η βελτιστοποιημένη σχεδίαση του πέλματος προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα στην οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες και εξαιρετική απόδοση στον χειρισμό. Η νέα σύνθεση του ελαστικού ενισχύει την πρόσφυση και βελτιώνει την ισχύ πέδησης, προσφέροντας καλύτερη απόδοση στον έλεγχο του οχήματος.

Η NEXEN TIRE ξεκίνησε την προμήθεια ελαστικών για την τρίτη γενιά Cayenne το 2016 και τώρα προμηθεύει και τα νέα μοντέλα Cayenne. Επιπλέον, η NEXEN TIRE είναι επίσης προμηθευτής αρχικού εξοπλισμού για τα μοντέλα Panamera και Macan της Porsche.

Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας της, προμηθεύοντας ελαστικά σε πολυτελείς αυτοκινητοβιομηχανίες, και διατηρεί τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα.

By | 2024-07-31T17:31:52+00:00 Ιούλιος 31st, 2024|News|